Drigstrup_logo 

Husk at sætte kryds i kalenderen lørdag d. 7. marts, hvor vi holder opvisning på Kerteminde Efterskole        

 

 

                      
                 


                                         

 

 

 

 

Til de årlige gymnastikopvisninger og eventuelt til træning bliver der taget fotos af gymnasterne, når de er på gulvet. Ligeså tages der holdfotos. Nogle af disse bruger vi på gymnastikforeningens hjemmeside, facebook og som illustration til artikler i aviser og lokalblade.

Hvis du ikke ønsker billeder af dig selv eller dit barn figurerer i disse medier, respekterer vi naturligvis dette, og vi beder dig kontakte bestyrelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. herom.

Her følger de retningslinjer for brug af billeder på offentlige medier, som bestyrelsen er bekendt med:

Hvilke billeder må vi tage?
Fotografering er tilladt på et frit tilgængeligt sted, med mindre fotografen er blevet bedt om at gå. Et idrætsanlæg vil normalt betragtes som et frit tilgængeligt sted. Fotografering af børn under 15 år kræver i princippet forældrenes tilladelse. Det er dog tilladt, at tage situationsbilleder med børn, der opholder sig på et frit tilgængeligt sted, men mindre man er blevet bedt om at lade være.

Hvilke billeder må vi offentliggøre?
Den, der vil offentliggøre et billeder på tryk eller internet, må overveje om billedet er lovligt optaget, om billedet er ophavspligtigt beskyttet, og om det vil være krænkende for noget, at billedet bruges i den sammenhæng, hvor det indgår.

Definition 'Situationsbilleder':
Et billede, der skal vise en situation, kan offentliggøres uden samtykke fra de personer, der er med på billedet, hvis billedet vurderes som harmløst og hvis billedet er optaget på et frit tilgængeligt sted. Billeder fra arrangementer, fx et fodboldstævne, en badmintonskole, en opvisning, en reception, kan normalt frit offentliggøres.

Det er den, der vil offentliggøre billedet, der har ansvar for at vurdere, om der kan være grund til ikke at offentliggøre det.